You are here:

Uslovi dostave i montaže

Sofa Furniture vrši transport poručenih proizvoda na celoj teritoriji Republike Srbije. U većini slučajeva nameštaj koji stiže do Vas isporučen je našim vozilima i od strane obučenih montera.

Cena transporta nije uključena u cene proizvoda koje su iskazane na sajtu, ona varira na osnovu udaljenosti, tačnije kilometraže. Ipak, stvorili smo malu pogodnost – na cenu transporta ne utiče broj artikala koji poručite. Cenu transporta do Vašeg mesta možete videti na linku zvaničnog cenovnika koji se nalazi ispod teksta. Ukoliko nismo naveli Vaš matični grad ili mesto, molimo Vas kontaktirajte nas putem mejla ili telefonskim putem.

Ono što utiče na cenu transporta je spratnost. U cenovniku su navedene cene koje uključuju: prevoz na adresu, montažu poručenih proizvoda i unošenje zaključno sa trećim spratom stambene zgrade. Ukoliko se nameštaj unosi na više spratove od trećeg, cena se uvećava za 500 rsd po spratu.

Ukoliko u Vašoj zgradi postoji teretni lift, cena prevoza je ona koja je regulisana u cenovniku, bez obzira na spratnost.

 

LIČNO PREUZIMANJE

Moguće je lično preuzimanje u našem centralnom magacinu u Šapcu, koje je potpuno besplatno.

Takođe, moguće je lično preuzimanje sitnijih komada nameštaja u našem salonu u Beogradu,  na adresi Makenzijeva 75, Vračar.