Naša priča

Sofa koncept studio na Vračaru otvorio je svoja vrata 12. Aprila 2022. godine i od tada predstavlja mesto gde možete ne samo videti naše proizvode, već i naučiti nešto o našoj delatnosti, razrešiti dileme i osećati se kao kod kuće.

Sofa furniture je u našim očima mesto za one koji znaju tačno šta žele, a takođe i za one koji još uvek pronalaze svoj stil.

Osluškujući vaše želje i potrebe, kreirali smo proizvode koji su za kratko vreme zauzeli svoje mesto na tržištu. Ono što ih čini posebnim je moderan dizajn, izuzetan kvalitet postignut saradnjom sa italijanskim modelarom, kao i sa drugim velikim proizvođačima u Srbiji.

Iako smo mlada kompanija, objedinjujemo i predstavljamo ponudu vodećih proizvođača nameštaja u našoj zemlji.

Sofu čini mali tim ljudi koji učestvuje u opremanju Vašeg enterijera.

Do sada smo bili jedini predstavnik asortimana italijanske kompanije Contoluce, a od nedavno smo udružili svoje znanje i iskustvo i osnovali partnersku firmu Controluce by Sofa. Tako objedinjeni pružićemo Vam mogućnost da uživate nove ideje i kreacije sasvim drugačijeg nameštaja od do sada viđenog u našem regionu. Pored proizvoda koje smo već uvrstili u našu ponudu, plan nam je da se što više posvetimo projektima opremanja i izradi tapaciranog nameštaja po meri.

Težimo tome da naši modeli budu prilagodljivi svim stilovima i sačinjeni od najkvalitetnijih materijala. Smatramo da je kvalitetna izrada najveća prednost kod naših modela.

U našem poslovanju fokus je na detaljima i težnji ka postizanju idealnog rešenja, vodeći se vašim željama i zahtevima.

U svojoj ponudi imamo veliki izbor materijala koje možete birati za sve naše proizvode. Smatramo da nema potrebe da ograničavamo modele po tome u kom se materijalu izrađuju. To bi trebao apsolutno biti Vaš izbor.

Cilj nam je da kod nas pronađete sve što Vam je potrebno da opremite svoj dom.

Pružamo mogućnost da nameštaj poručite po specijalnom zahtevu, pa čak i kada nemamo u ponudi određenu vrstu nogara ili specifičnu boju platna, trudimo se da obezbedimo sve za naše klijente.

Vremenski rokovi ne predstavljaju prepreku za naš efikasan tim, uvek smo tu da izađemo u susret i uklopimo se sa Vašim planovima.

Cilj nam je da opravdamo poverenje koje nam pružate ulepšavajući Vaš dom ili poslovni prostor, kao i da uz podršku i savete našeg tima, Vaše ideje i vizije postanu lakše ostvarive.

Hvala vam što učestvujete u razvoju Sofa brenda i kreirate istoriju zajedno sa nama.